Zeilschool Nannewiid
voor jouw te gekke zeilweek        

WELKOM BIJ DE LEUKSTE ZEILSCHOOL VAN HET NANNEWIID

Welkom bij onze zeilschool aan het Nannewiid. Ook in de zomer van 2024 word er weer gezeild.  De zeilweken zijn bekend, geef je nu alvast op voor de weken 30,31,32 en 35 van de zomervakantie! Bij ons ga je een week vol met gezelligheid tegemoet. In deze zeilweek gaan we met kleine groepjes op pad om het Nannewiid te verkennen en spelenderwijs het zeilen te leren!!

We zijn er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Dit kamp is perfect voor jongens en meisjes die nog nooit hebben gezeild en kennis  willen maken met de eerste zeilbeginselen. Maar ook voor kinderen die al wat vaker hebben gezeild, geven we op maat les op niveau van het kind.


Zeilen

Waarom is zeilen zo leuk? Het is prachtig om met de wind door je haren in de frisse lucht je eigen bootje te besturen en door het water te glijden. Met spelletjes en opdrachtjes steeds meer over de wind en het water te weten te komen. Zelf te bepalen hoe hard je wil gaan.


Door de beschutte kom een ideale  omgeving om de zeil beginselen te leren. Ook bij harde wind is hier bijna altijd te zeilen. Om later het "grote" meer op te gaan.


Heerlijk met je leeftijdsgenoten en je beste vrienden en vriendinnen leren zeilen en plezier maken. Met spelletjes en echte serieuze zeiloefeningen.T shirt 
Dit jaar is het weer mogelijk om een exclusief shirt te bestellen, van en voor deze zeilzomer. Een T-shirt voor alle zeil omstandigheden voor € 10,-. U kunt vooraf de maat mailen, dan houden we er eentje apart, maar u mag deze natuurlijk ook in de zeilweek zelf aanschaffen. In de bijlage vindt u dit gave collectorsitem.